3 redenen om te vliegen vanaf Eindhoven airport

Reizigers opgelet: 3 redenen om te vliegen vanaf Eindhoven airport

Als Nederlander heb je vaak de keuze uit vliegen vanaf Schiphol en Eindhoven Airport. Vliegveld Schiphol in Amsterdam is het grootste vliegveld van Nederland. Eindhoven Airport is kleiner, overzichtelijker en daardoor ook rustiger. Het grote voordeel waarom veel mensen voor Eindhoven Airport vliegen is dat de vliegtickets vaak een stuk goedkoper zijn. Vanaf dit vliegveld in Eindhoven vliegen jaarlijk meer dan 25.000 vluchten naar meer dan 70 verschillende bestemmingen. 

Waarom vliegen vanaf Eindhoven Airport? Wij geven 3 goede redenen om je volgende vliegvakantie te vliegen vanaf Eindhoven!

Reden 1. Goedkoper

Hierboven hebben we deze reden al eens genoemd. Als je vliegtickets vanaf Schiphol en Eindhoven Airport met elkaar gaat vergelijken dan kom je er al snel achter dat vaak de vliegtickets vanaf Eindhoven goedkoper zijn. Dit prijsverschil komt onder andere door de lagere vliegtax dat Eindhoven Airport betaald. 

Reden 2. Goedkoop parkeren

Niet alleen het vliegen vanaf Eindhoven Airport is een stukje goedkoper. Als je met de auto naar het vliegveld rijdt en daar de auto wilt parkeren dan ben je vaak veel geld kwijt. De parkeertarieven bij Eindhoven Airport zijn echter wel voordeliger dan de tarieven voor parkeren op Schiphol. Als je wilt parkeren op Eindhoven Airport is het verstandig om verschillende aanbieders van parkeerplaatsen met elkaar te vergelijken. Zo bespaar je gemakkelijk een hoop geld.

Reden 3. Minder drukte op en rond de luchthaven

Op het vliegveld van Schiphol heb je vaak last van lange wachtrijen. Ook naar de luchthaven toe is deze drukte te merken. Je staat vaak in de file als je rond drukke tijden op de luchthaven moet zijn. Eindhoven Airport is gelegen op een minder drukke plek, waardoor de luchthaven goed bereikbaar is. Ook op het vliegveld zelf is het een stuk minder druk, waardoor je de vakantie een stuk ontspannender begint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *