Monica haar hobby: aparte kettingen verzamelen

Hallo daar,

Vandaag gaan we weer iemand spreken met een ietwat afwijkende hobby. Monica is in het dagelijks leven werkzaam bij een van de grote accountancy kantoren van Nederland. Zij spaart in haar vrije tijd kettingen. Niet zomaar kettingen. Alleen echt aparte unieke one of a kind vintage kettingen. Haar collectie telt reeds 1400+ kettingen en wekelijks komen daar wel wat kettingen bij. Tijd voor een interview.

 

Beste Monica, wat vind jij nou zo leuk aan kettingen? Monica: lastig aan te geven. Sowieso ben ik heel erg van de sieraden en accessoires. Oorbellen en ringen heb ik er ook veel van hoor daar niet van. Maar kettingen zijn mijn favoriet. Ik vind ze makkelijk. Je gooit er eentje om je nek en klaar is kees. Beduidend makkelijker om te doen of in te doen dan bijv. een setje oorbellen. Ga je naar de sport hockey in mijn geval dan doe je de ketting makkelijk af, en na de wedstrijd kan je hem zo weer om je nek deponeren.

 

Er zijn natuurlijk ook veel verschillende soorten kettingen, wat zijn je favoriete types? Monica: Het meeste houd ik en heb ik ook de meeste van kettingen met hangers. Echt leuke aparte hangers. Met name opaal ketting hangers en hangers met natuurlijke stenen erin verwerkt maak je me heel blij mee. Een van de winkels heeft vrijwel altijd leuke opaal en natuurstenen hangers en dat is ikbensieraden.nl, de hangers kunnen specifiek hier gevonden worden: kettingen met hanger, ikbensieraden.nl. Dit is wel mijn favoriete winkel in Nederland eigenlijk om kettingen te kopen.

 

Tevens ben ik liefhebber van Sterling 925 zilveren kettingen. Daar heb ik er denk ik ook wel een paar honderd van. Als zilver ooit nog een flinke stijging in waarde meemaakt dan zit ik als gegoten! Haha! Enfin, ook deze koop ik altijd hier, goedkope zilveren dames kettingen, ikbensieraden.nl. Mijn meest recent aankoop hier is de multi streng zilver plated ketting.

 

Monica, waar eindigt dit? Monica: nou ik denk dat ik me hele leven wel kettingen blijf verzamelen. Met de goedkope prijzen van ikbensieraden.nl hoef ik het ook niet te laten. Dus zonder dat het een flinke slok op de borrel wordt kan ik zo nog wel even doorgaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *