DIY Wimperextensions

Wil je zelf graag wimperextensions aanbrengen? Lees dan snel verder. Wimperextensions aanbrengen is namelijk niet heel moeilijk, is goedkoop en kost ook niet veel tijd. In dit artikel geven wij tips hoe je zelf wimperextensions aan kunt brengen, wat je allemaal nodig hebt en waar je op moet letten.

Wat heb je allemaal nodig?

Allereerst heb je een wimperkruller nodig, dit om je wimpers mooi te krullen en de extensions er minder nep uit laten zien. Daarnaast heb je natuurlijk wimperextensions nodig, speciale wimperlijm en een pincet om ze aan te brengen. In elke winkel en van elk merk is er wel wimperextensions van verkrijgbaar, wellicht is het hierbij slim om de reviews van het product goed te lezen.

DIY wimpers aanbrengen

Allereerst moet je geen mascara op doen! Maar zorg er juist voor dat je wimpers goed schoon zijn, haal dus goed alle restjes make-up weg mocht je dat hebben. Daarna moet je eerst je wimpers krullen zodat je extensions op deze manier minder nep uit zien. Nadat je je wimpers hebt gekruld, is het tijd om de extensions aan te brengen. Je kan hiervoor het beste aan de binnenkant van je oog beginnen. Plak een kort plukje doe een beetje lijm op de bovenkant van het plukje en laat het even drogen. Daarna na ongeveer 20 seconden plak je deze plukje op je wimper. Probeer hierbij zo dicht mogelijk bij je wimperrand te plakken, zodat het er zo natuurlijk uit zit. Plak het tweede plukje niet direct naast de eerste, ze kunnen namelijk aan elkaar plakken en als er eentje scheef zit dan trek je ze waarschijnlijk beide eraf, houdt dus wat ruimte tussen de eerste en tweede pluk. Eventueel kan je de wimpers wat bijknippen om het nog natuurlijker uit te laten zien.

Tips!

Zorg bij het aanbrengen van de wimperextensions dat je wimpers niet nat zijn. Daarnaast als je je wimpers eenmaal hebt aangebracht is het verstandig de eerste 24 uur niet te gaan douche, zo om te voorkomen dat je wimpers er niet af vallen. Als je het goed onderhoudt kunnen de wimpers zo’n 2 weken erop blijven zitten.

Wil je liever dat een professional wimperextensions aanbrengt? Kijk dan eens op Beauty-label.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *