Mijn meest recente hobby: e-biken

 

In mijn jonge jaren ging ik er nogal eens op uit. Ik heb zelfs eens meegedaan met de Vuelta. Vroeger fietste ik vrijwel dagelijks. Nu is dat allemaal wat minder. Het lijf wordt toch ouder, dat kan niemand tegenhouden. Me knieën, zijn eigenlijk ook wel een beetje aan vervanging toe. Enfin, ik wil niet nu al achter de geraniums rusten, dus ik was op zoek naar een nieuwe hobby, een nieuw sportief tijdverdrijf.

 

De laatste tijd zie je super veel van die reclames op TV voor de e-bike. Dat leek me eigenlijk wel wat. Een e-bike is min of meer hetzelfde als fietsen maar vergt veel minder van je lichaam. Zo kan ik mijn vroegere leven herbeleven, zonder de fysieke inspanningen die daarbij gemoeid zouden zijn.

 

Waar ik een beetje tegenop hikte waren de exorbitante prijzen van de e-bikes hier in het winkelcentrum van Deventer. Een heel royaal pensioen heb ik niet dus het moet wel een tikkie betaalbaarder dan dit.

 

Dus ik ging kijken op de tablet op het internet of er geen deals of aanbiedingen zijn. Na wat googelen kwam ik uit bij, fastfuriousscooters.nl, goedkope elektrische fiets kopen. Nou de titel van de pagina belooft veel goed niet? En ik moet ze nageven, de prijzen zijn inderdaad vele malen lager dan hier in het winkelcentrum van Deventer. Soms wel tot de helft van de prijs! Nou snel onze slag slaan voordat ze de prijzen verhogen dacht ik bij mezelf.

 

Ze hebben allerlei verschillende soorten e-bikes. Bijv. een transportfiets voor mensen die veel vervoeren cargo, en een moederfiets, juist ja voor moeders. En dus ook een seniorenfiets voor de ouderen onder ons. Ik bezichtigde dus fastfuriousscooters.nl, elektrische fietsen voor ouderen. Ze hadden 1 fiets in deze categorie rond de 1000 Euro, en die heb ik gekozen. Ik heb de fiets nu al een paar weken en ik ben er uitermate tevreden over, en ik heb reeds mijn oude vertrouwde fietsen hobby weer kunnen continueren.  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *