Lancering nieuwe game: Assassin’s Creed Valhalla

Daar is hij dan eindelijk! De nieuwe Assassin’s Creed… Door de jaren heen hebben we veel van deze games kunnen spelen, met verhalen uit allerlei verschillende tijden. Het was daarom dus ook de vraag in welke tijd de nieuwe game zich zal gaan afspelen. De nieuwe trailer die online kwam werd het ook goed ontvangen door de gamers. Een vette game over Vikingen hebben we nog niet zo vaak voorbij horen komen. Met de mogelijkheden van tegenwoordig, om de game heel realistisch te maken, wordt het alleen maar cooler. Wat kan jij verwachten van deze nieuwe Assassin’s Creed? 

Assassin’s op een ander niveau

Wat we hebben geleerd uit de vorige versies van dit spel, is dat de Assassin’s al erg oud zijn. Gecombineerd met een SCI-FI deel van het spel, is het historisch vaak bijna perfect. Grote onderzoekteams bestaand uit mensen met allerlei verschillende religies, zorgen dat deze game zo realistisch mogelijk is geworden, zodat jij tijdens het spelen je een voelt met het hoofdpersonage.

Vikingen in England

Denk je aan England, dan denk je aan Londen. Londen hebben we in Assassin’s Creed Syndicate gezien. Wat we vaker in vorige versies, dat er tijdveranderingen plaats vinden. Het zou natuurlijk erg vet zijn, als je als Viking door de straten van Londen in 1800 kan lopen. Het verhaal van Valhalla gaat over de Vikingen die England bestormen. De hoeveelheid goud en zilver in dit land hadden ze nog nooit gezien. Omdat de trailer pas net uit is, weten we verder nog niet veel over de verhaallijn en de personages in de game. Als je niet meer kan wachten, kan je de game alvast pre-orderen. Experts verwachten dat de game een van de beste pc-games ooit gaat worden. We zijn benieuwd!

Speel het spel ik 4k

Door het hebben van een nieuwe game pc of console, kan je de mogelijkheid hebben om de game in 4k te spelen. Het is belangrijk dat je console de mogelijkheid heeft en dat je PC het aan kan. Als tweede is het cruciaal om een monitor of tv-scherm te hebben met een 4K resolutie. Ander is dit niet mogelijk. Houdt er ook rekening mee dat het spel een groot deel van je opslag zal innemen. Dit zal tegenwoordig bij steeds meer games zo zijn. Hoe mooier en realistischer de game, hoe groter hij is.

Waarom zou jij Assassin’s Creed Valhalla moeten spelen?

Het spel brengt je in een realistische fantasiewereld, waar jij zelf kan bepalen wat je doet en juist niet doet. Door de open-world kan je allerlei plekken in het spel bezoeken die echt hebben bestaan. Dit zorgt ervoor dat je een betere kijk op de historie van Europa krijgt. Ben je na een dag werken of school even helemaal klaar met alles? Dan is dit het spel om te spelen. Je kan het uren spelen zonder dat het gaat vervelen. Pre-order nu de game en blijf op de hoogte van alle het nieuws rondom Assassins’s Creed Valhalla.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *