Kleding en andere items labelen voor je kind

Als je kinderen hebt, staat het buiten kijf hoe handig naamlabels voor kinderen kunnen zijn. Er zijn verschillende zeer voor de hand liggende alledaagse toepassingen voor naamlabels. Verder zijn er ook tal van slimme manieren om stickerlabels voor kinderen te gebruiken voor verschillende doeleinden, van organisatie tot decoratie.

Als je kleintje naar de kleuterschool gaat, is het een noodzaak om de persoonlijke spullen te labelen, omdat ze op die leeftijd niet echt de verblijfplaats van hun bezittingen kunnen volgen. Van tuitbekers tot tupperware tot lunchboxen tot dekens, alles wat je aan jonge kinderen meegeeft, heeft een kindernaamlabel nodig. Als je kind een allergie heeft, zet dat er dan ook op. Dagopvanglabels zijn het hele jaar door handig.

Label kleding

Kledinglabels zijn handig voor het labelen van kinderkleding. Als je ooit langs de overvolle verloren en gevonden doos op de school van je kind bent gelopen, is het meteen duidelijk waarom.

Jassen en jacks moeten absoluut stickers hebben, want ze zijn het eerste wat op de speelplaats vergeten wordt, ook al heb je de bovenkleding gisteren net gekocht. Maar shirts hebben ook labels nodig; als je kind ooit op zomerkamp gaat, wil je alles labelen, tot aan de sokken toe. Zorg ervoor dat je kwaliteitslabels gebruikt op kinderkleding die de wasmachine kan vasthouden.

Waterflessen

Je wilt niet dat je kind zijn waterfles met die van iemand anders verwisselt. Bovendien zijn drinkflessen een ander item dat kinderen overal lijken achter te laten. Of het nu herbruikbaar is of eenmalig recyclebaar, het heeft een label nodig. Aangepaste naamlabels zijn ook handig voor het markeren van hun lunchboxen en voedselcontainers. Op die manier vind je ze terug nadat ze vergeten zijn op school.

Schoolspullen

Het is geweldig om die extra naamlabels op de schoolspullen van jouw kind te zetten. Natuurlijk hebben hun notitieboekjes allemaal labels nodig, maar ze zijn handig op etui, potloden, pennen, flessen lijm, schaar, noem maar op. Ze hebben ook stickers nodig op hun schoolspullen, zoals rugzakken, telefoons en combinatiesloten. Schoollabels maken het leven zeker makkelijker.

Schoenen

Deze lijkt niet zo duidelijk nodig, maar zodra ze een extra paar schoenen voor de sportschool gaan meenemen, hebben dingen de gewoonte om gescheiden te worden van kinderen. Daarom zie je vaak één schoen op de stoep liggen. Peuters hebben ook baat bij naamlabels op schoenen, omdat ze deze graag uittrekken terwijl ze in de kinderwagen zitten en er dan uit vallen.

Boeken

Aangepaste labels zijn ook geweldig voor de boeken van jouw kind. Zo kunnen ze het aan vrienden uitlenen en toch terugkrijgen.

Speelgoed

Speelgoed uitwisselen met vrienden is altijd leuk, maar kinderlabels zorgen ervoor dat niemand vergeet wat van wie is. Ze hechten geweldig aan allerlei soorten plastic voorwerpen.

Kindernaamlabels zijn ook handig voor onverwachte zaken die plaatsvinden, zoals nachtelijke feestjes of verjaardagsfeestjes waar je hun slaapzak en kussen wilt labelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *