Je eigen PVC vloer leggen?

 

Wij van Hobby Winkels proberen altijd zoveel mogelijk zelf te doen. Vervolgens proberen we dit ook aan te raden. Zo gaan we dit ook doen voor het leggen van je eigen PVC vloer. Om hier een eerlijk oordeel over te vellen hebben we er zelf een gelegd om een zo’n realistisch beeld mogelijk te scheppen.

 

PVC vloeren kan je op verschillende manieren leggen. Je hebt zelfklevende pvc (makkelijkste manier), click PVC vloer en Dryback PVC vloer. Wij hadden gekozen voor de zelfklevende variant. Gekozen omdat het de makkelijkste zou zijn en wij verder geen ervaring hebben in het leggen van welke vloer dan ook. Ons werd verteld dat het eenvoudig en snel is te leggen.Uiteraard duurde dit bij ons wat langer dan we van te voren gehoopt hadden. Het werd al snel duidelijk dat zonder enige ervaring we wellicht beter een professional hadden kunnen inhuren. Ten eerste omdat onze tijd ook geld waard is en we dan wellicht goedkoper uit waren geweest. Ten tweede zal het er strakker in liggen dan nu. Vooral dat laatste is een belangrijk gegeven. Het zijn de hoekjes die niet strak gelegd zijn, waaraan ik me kan irriteren, maar nu overheen moet zetten. Als je eenmaal een oneffenheid ziet, dan blijf je hem zien en dat is toch zonde.

 

De kwaliteit is verder wel helemaal top. We hadden de PVC vloer besteld bij Martijn de Wit. Bij nader inzien hadden we graag gebruik gemaakt van de legservice. PVC vloeren van Martijn de Wit zijn ook te combineren met vloerverwarming, zijn ze waterbestendig, zijn ze duurzaam, is het goed te reinigen, heeft het een goede prijs-kwaliteit en heeft het een natuurlijk uitstraling.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *