Aparte hobby’s: verzamelen van speeltjes

 

Vandaag weer een artikel in de reeks aparte hobby’s. We laten aan het woord mensen met hobby’s die net even wat anders zijn dan postzegels verzamelen. Enfin, vandaag spreken we Marlies. Zij verzamelt speeltjes. Niet zomaar kinder speeltjes o.i.d. maar ik doel meer op speeltjes voor volwassenen.

 

Hallo Marlies, hoe ben je aan deze hobby gekomen? Marlies: nou ja begin eigenlijk na een lange relatie. Die kwam op de klippen. En ik had helemaal geen trek in een andere relatie helemaal geen zin om te daten enzo, dat stond me niet aan. Maar natuurlijk had ik nog wel mijn seksuele behoeftes. Toen heb ik maar een vibrator besteld op het web. Ik weet het nog goed. Mijn eerste model was de kleine Je Joue Mimi. Het was en revelatie voor mij. Want ik had nog nooit aan de speeltjes gezeten. Sinds mijn 14de zat ik in een vaste relatie, en dat was een beetje vanille mijn eerste vriend was nou niet bepaald heel avontuurlijk in de slaapkamer zeg maar.

 

En waar koop je die speeltjes? Ben je niet bang om gezien te worden in een lokale winkel? Marlies: nou met het internet vandaag de dag is dat eigenlijk niet meer aan de orde. Aankopen doe ik altijd hier: Depaarsekeizerin.nl sexspeeltjes. Ze gebruiken daar anonieme verpakking, in de zin van je ziet niet aan de buitenkant wat er in het pakket zit. Mocht het pakketje ooit bij de buren afgeleverd worden omdat ik op werk ben, dan is dat geen probleem en geen gênante vertoning zeg maar wanneer ik dat pakketje zou ophalen. En specifiek hier vond ik beste sekstoys voor vrouwen depaarsekeizerin.nl. Tot mijn favorieten behoren momenteel de foxy mini wave, handig voor wanneer op vakantie of van huis. En ook de rabbit vibrator uit de 50 shades collectie heb ik zeer goede ervaringen mee en kan ik iedereen aanbevelen. Ten slotte, Viagel for women werkt echt heel stimulerend voor mij.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *