Aparte hobby’s: een carstyler aan het woord

 

Vandaag in de serie aparte hobby interviews, bekijken de wereld van de car tuning en styling. Velen zijn hier al in aanraking mee gekomen dankzij de Need for Speed spelletjes van EA. Of hebben een van die FNF films gezien. Maar ook in Nederland zijn er mensen die veel tijd, aandacht, energie en pecunia steken in het stylen en tunen van de auto. Vandaag praten we er met eentje.

 

Frank, wat trok jou zo aan tot de carstyling wereld? Frank: ja ik denk dat we allemaal wel bekend zijn met die Vin Diesel Fast Furious films. Dat is toch vet. Tenminste dat is eerste dat ik dacht toen ik die films zag dik tien jaar geleden. Dat hele wereldje trok me wel, super gelikte bolides, street races. Natuurlijk in Nederland kan je geen straatraces doen dat is illegaal, dus blijft een beetje bij fantaseren.

 

Wat zijn je laatste aanpassingen aan je auto? Frank: laatst heb ik verlicht aangepast. Bij de webwinkel carstyle.nl vond ik hele gave xenon verlichting, zie hier: carstyle.nl xenon verlichting. Verder, dan mijn achterbumper was nodig toe aan vervanging en ik vond ook deze bij genoemde webwinkel, specifiek dan hier het bezoekadres: carstyle.nl achterbumpers. Niet zo heel spannend dus, maar was broodnodig, het gaat voor mij niet alleen om uiterlijk vertoon, maar natuurlijk ook om functionaliteit, en voldoen aan de Nederlandse wetgeving gevoel van veiligheid. Een auto liefhebber heeft wel meer zorgen en prioriteiten dan getoond wordt in zo een Fast en Furious film natuurlijk, maar dat spreekt voor zich.

 

Hoeveel geef jij uit aan je hobby gemiddeld? Frank: nou dat valt reuze mee. Legt eraan wat ik ga doen. Recent dus achterbumper en de verlichting dat kostte me een paar honderd Euro incl. installatie, maar deze maand september heb ik geen aanpassingen laten behalve een paar stickers dat kostte me een tientje ofzo, dus het verschilt nogal.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *