Aparte hobby’s: importeren van unieke auto’s

 

Hallo allemaal vandaag doen we een interview met iemand die een aparte hobby heeft. In deze nieuwe reeks ondervragen we mensen met afwijkende hobby’s en wat hen drijf om dit te bedrijven. In dit eerste deel spreken we met Thomas. Hij verzamelt auto’s. Niet een doorsnee Opel ofzo. Nee unieke oldtimers en limited edition modellen die zeer schaars verkrijgbaar zijn.

 

Enfin genoeg introductie. Thomas, wat vind jij zo leuk aan deze hobby? Thomas: nou ik ben sinds jongs af aan al een autoliefhebber, dat was al toen ik op de vloerkleed van me slaapkamertje op een vloerkleed speelde met auto’s. Mijn fascinatie ging altijd uit naar old timers en ook exclusieve Porsche modellen.

 

Is dat niet een enorm dure hobby? Thomas: ja natuurlijk is het niet voor iedereen weggelegd. Ik heb gelukkig een goede baan en mijn vrouw ook. Voor de rest naast deze hobby heb ik geen andere tijdverdrijven.  Vakantie gaan vind ik bijvoorbeeld niets. Ja behalve dan om te gaan kijken naar echt unieke voertuigen maar niet om aan een strand te gaan liggen ofzo dat trekt mij echt totaal niet.

 

En de administratie, BPM en zo is dat geen baan op zich zelf bijna? Thomas: op dit vlak besteed ik alles uit aan een expert namelijk Easyimport.nl uit Lijnden. Ik heb met hen al een stuk of 10 auto’s weten te importeren en dit is altijd zeer vlot snel en professioneel verricht. Ik heb in principe geen omkijken meer, en de prijs is ook zeer sociaal moet ik zeggen dus zeker een aanrader. Easyimport.nl rekent tevens meest gunstige BPM uit. Zo bespaar ik ook weer.

 

Hoeveel auto’s heb je nu al mag ik vragen Thomas? Thomas: ik heb tot nu toe al zo een 40 voertuigen weten te importeren. Die bezit ik niet allemaal meer. Sommige heb ik weer doorverkocht omdat ik uitgekeken was. Andere heb ik afgestaan aan familie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *