De grootste sokken privé collectie van Nederland

 

Hey hallo beste mensen. Vandaag gaan we spreken met Jonathan. Wat is er bijzonder aan Jonathan? Volgens hem bezit hij de grootste herensokken collectie van Nederland. Jonathan is een fervent verzamelaar van sokken. Hij bezit er naar eigen zeggen meer dan tienduizend verschillende modellen en paren.

 

Jonathan, wat heb je aan al die sokken man? Die kan je toch niet allemaal dragen? Jonathan: ja dat weet ik ook wel, je bent niet bepaald de eerste die dat opmerkt. Goed ik draag vrijwel iedere dagdeel, een ander paar sokken, dus ochtend, middag en avond heb ik andere sokken aan. Echt waar.

 

Waar koop je al die sokken? Jonathan: voor de meer interessante en exclusieve modellen reis ik de wereld af en toe rond. Zo heb ik authentieke sokken, of iets dat moet lijken op sokken van een stam uit Papoea-Nieuw-Guinea. Daar ben ik toch wel meest trots op. Het zijn eigenlijk geen sokken bij onze traditionele Westerse standaarden, maar het is wel echt uniek.

In Nederland kopen sokken vaak bij hemdvoorhem.nl. Specifiek hier vind je hemdvoorhem.nl mannen sokken. Vooral van Falke heb ik veel. Al ben ik ook liefhebber van de betere CK sokken. Een nieuwe fascinatie voor mij zijn de kniekousen. Het bezoekadres daarvan is: hemdvoorhem.nl mannen kniekousen. Ook daar is Falke een grote favoriet. Maar in kniekousen moet ik me nog verder verdiepen is een geval apart, over de gehele genomen ik heb vooral normale sokken zeg maar en ook veel sneakersokken.

 

Wat vind je vriendin ervan? Jonathan: nou ze is blij dat ik een hobby heb waar ik me goed bij voel en ze is blij dat ik redelijk wat aandacht besteed aan kleding t.o.v. de reguliere Nederlandse man maar ze vindt wel dat ik ook meer aandacht zou moeten geven aan andere kledingstukken zoals overhemden en broeken. Maar al met al vindt ze het een okay hobby.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *