Dit zijn de leukste winterse relatiegeschenken

Dit zijn de leukste winterse relatiegeschenken

De winter is altijd een gezellig seizoen, vaak ook het seizoen waarin de meeste relatiegeschenken uitgedeeld worden. De winter is niet alleen leuk omdat het sneeuw en de feestdagen met zich mee brengt. Maar de winter is ook bij uitstek hét seizoen voor knusse, lange, donkere avonden op de bank met een kop warme chocolademelk en de open haard lekker aan. Het is ook de tijd van terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar wat het komende jaar zal brengen. In deze periode is het extra leuk om je personeel, klanten of relaties te verrassen met een bijpassend geschenk. Welke geschenken passen perfect bij de winter?

Verschillende soorten winterse relatiegeschenken

Winterse relatiegeschenken zijn er in allerlei vormen. Alleen al voor kerst zijn er duizenden relatiegeschenken te bedenken (het bekende kerstpakket, kerstversiering, kaarsen, sokken, kerstmutsen, etc.). Ook bedrukte jassen, sjaals, mutsen en handschoenen zijn winterse relatiegeschenken die vaak gekozen worden. Wil je iets uniekers? Lees dan snel verder.

Warm hart

Wil jij jouw relaties letterlijk een warm hart toedragen? Of misschien wil je wel iemand wel bedanken voor een uitmuntend resultaat. Kies dan bijvoorbeeld een drankenverwarmer op USB, een chocolademelkpakket of een hotpack met het logo van jouw onderneming. Ook kun je kiezen voor een opblaasbare slee, ijskrabber, winterfotografiepakket, kaarsen, fleecedekens, vogelvoer of een vuurkorf. Kortom genoeg om uit te kiezen. Zeker weten dat je relatie je geschenk vanuit een warm hart zeker zal waarderen.  

Uniek

Naast de vrij standaard relatiegeschenken zijn er ook echt unieke geschenken te koop. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een set ‘eerste hulp bij vastrijden’ of een iglo bouwer. Mocht er sneeuw komen deze winter, dan kan jouw personeel met het gezin een iglo bouwen. Voor de wintersport is een skipashouder erg handig. In de winter halen veel mensen de puzzels weer van zolder om zo gezellig met het gezin te gaan puzzelen, dit kan ook een uniek relatiegeschenk zijn. 

Duurzaam

Er komen ook steeds meer duurzame relatiegeschenken op de markt. Laat je relaties zelf een kerstboom kweken met een bedrukbare mini kit of geef tulpenbollen in een doosje cadeau. Ook zijn er tegenwoordig sweaters gemaakt van petflessen en oude kleding te verkrijgen, adventskalenders en fairtrade voedselpakketten. Zo bouw je niet alleen aan de toekomst van je samenwerking, maar ook aan een beter milieu.  

De keuze is reuze

Zoals je leest zijn er veel verschillende mogelijkheden voor een winters relatiegeschenk. Op zoek naar leuke relatiegeschenken? Bekijk het assortiment van HSG relatiegeschenken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *