De voordelen van het produceren van je eigen video

Foto’s en video’s hebben tegenwoordig niet alleen als functie om leuke herinneringen vast te leggen, maar het kan ook als commercieel belang worden gebruikt. Heb je een website waarop je een product of dienst aanbiedt, dan kan een video daar erg bij helpen. Wist u namelijk dat bezoekers na het bekijken van een video van een bedrijf deze na een maand nog herinneren? Vaak weten ze na een maand nog de merknaam van jouw product of dienst en kan het zelfs leiden tot een aankoop. Wil je meer weten hoe je een videoproductie maakt en te werk gaat? Lees dan snel verder, in dit artikel lichten wij dat namelijk uit en wat de voordelen ervan zijn.

Waarom je een video zou moeten maken

Zoals hierboven al een beetje beschreven was, zijn video’s erg waardevol. Zo blijkt uit een recent onderzoek dat een video van één minuut zo waardevol is als een geschreven tekst van zo’n 2 miljoen woorden. Mensen onthouden video’s beter en de helft van deze mensen ondernemen na een maand na het gezien te hebben ook nog eens actie, dus dit kan betekenen dat je website hier ook nog eens meer winstgevender van wordt.

Het maken van een videoproductie

Voor sommige mensen is het niet weggelegd om een mooie video te maken voor een website. Het kan daarom soms een uitkomst bieden om een bedrijf als Yourwebinar in te huren, welke de expertise en alle faciliteiten die je nodig hebt om een video te maken. Hierdoor hoef je je in principe allee nog maar druk te maken om de inhoud van de video. Daarnaast monteert dit bedrijf vaak ook de video in elkaar zodat je hierom ook niet meer druk hoeft te maken. Meer informatie vindt u op www.yourwebinar.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *