De meest originele geboortekaartjes

 

Een nieuw lid van de familie verdient natuurlijk aangekondigd te worden. Dit doe je meestal door een geboortekaartje te verzenden naar al je familie, vrienden en kennissen. Dit artikel is geschreven door medewerkers van Liefleukeneigen.nl. Bij deze webshop kun je de meest originele geboortekaartjes kopen. Als je geen geschikt geboortekaartje kunt vinden, kun je deze ook nog zelf ontwerpen. Hieronder vind je een aantal tips waar je op kunt letten bij de aanschaf van geboortekaartjes.

 

Inspiratie voor de naam van je baby

Heb je nog geen naam bedacht voor je baby? Of kom jullie er samen nog niet uit? Op onze website vind je meer dan 2000 hippe babynamen voor zowel jongens als meisjes. Met onze geboortekaartjes waar je vervolgens bij iedereen aankondigen hoe de baby gaat heten.

 

Zorg dat je voldoende geboortekaartjes aanschaft

Als je meer geboortekaartjes tegelijk koopt, levert dit een korting op. Het is natuurlijk goedkoper per stuk om er 1000 te maken dan bijvoorbeeld 100. Het kan daarnaast nooit kwaad om wat extra kaartjes in huis te hebben, het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je een paar adressen vergeten bent om een kaartje te sturen, dan is het altijd handig dat je er nog een paar over hebt.

 

Eerst even uitproberen? Ontvang gratis geboortekaartjes op proef

Als je nog niet zeker bent over het ontwerp, of je weet niet goed hoe het kaartje er in het echt uit komt te zien, dan kan het handig zijn om eerst een proefkaartje te ontvangen. Wij bieden deze mogelijkheid nu voor alle mensen die interesse hebben om een proefkaartje te laten maken. Schrijf je in op onze website en ontvang automatisch twee proefkaartjes gratis in huis.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *