Leren schorten

De liefde voor natuurlijk leder uit zich in honderden artikelen: kledij, tassen, zetels…ambachtelijke wijze. Wie oog heeft voor detail, ziet de leren short her en der opduiken in de horeca. Een leren schort met logo of een leren schort met naam staat erg klassevol bij barpersoneel of obers. Leder is authentiek, duurzaam en straalt klasse uit. Ze zijn de nieuwkomers onder de horecakledij. Lederen schorten zijn in opmars in restaurants en winkels, waar de oubollige, katoenen schort plaats moet maken voor een duurzaam exemplaar die weinig onderhoud vergt en waar de tekst of logo blijft staan.
Ook kappers, marktkramers, smeden en andere ambachtslui vinden hun gading.
Je vindt ze vooral in bruine tinten, maar daar leer kan gekleurd worden, zijn vele opties mogelijk.

Leren schorten, stoer voor thuischefs

Leren schorten, handgemaakt, zoals eentje uit buffelleer, staat erg chique voor de man bij de barbecue of in de keuken!  Het houdt de kleren schoon en beschermt tegen warmte en vetspetters. Koop leren schorten handgemaakt: op ambachtelijke wijze, met liefde voor het vakmanschap met behulp van hoogwaardig plantaardig gelooid leder. De huiden worden zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat uw schort er jarenlang goed uit ziet. Deze leren schorten blijven lang vrij van slijtage.
Een stoere lederen schort is ook een ultiem geschenk voor mannen! Dit geschenk zal jarenlang met veel plezier gedragen worden.

Leren schort met naam

Uw leren schort persoonlijker en robuust maken, kan met een lederen gravure. Een logo of tekst kan worden gegraveerd op elk item uit de collectie lederen schorten. Waar u het wilt en hoe groot u wilt, kan tegen een kleine meerprijs. Het logo kan ook rechtstreeks via een hete metalen stempel gedrukt worden in het leer. Dit geeft een karakteristiek gebrand effect.
Een logo is de ziel van een zaak ,een visuele beeld die opvalt en zich laat onderscheiden van de concurrentie. Het valt op en is herkenbaar.
Vraag een vrijblijvende prijsofferte aan voor gepersonaliseerde exemplaren.
Schorten en sloven zijn meestal verkrijgbaar bruintinten (cognac, donkerbruin…) maar er zijn veel combinaties in diverse kleurtinten en modellen.

Leder onderhouden
Leder vraagt weinig onderhoud wegens de voorbehandeling. Een coating maakt de schort waterbestendig. Een doekje gedrenkt in lauw water met een natuurlijk zeepsopje volstaat.
Het is wel raadzaam om na intens gebruikt een voedende crème aan te brengen voor een diepe reiniging én het aanbrengen van een beschermingslaag.Handgemaakte schorten worden soepeler met hun draagtijd en blijven er ook goed uit zijn. Leerlooien is vakmanschap: de duurzaamheid maakt dierenhuiden erg veelzijdig.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *