teambuilding uitjes

De beste Jeu de Boules locaties in Nederland

Jeu de boules is een feest! Een heerlijk spel waar iedereen met plezier van kan genieten. Er is geen goede of verkeerde manier van spelen; vriendschappelijke wedstrijden zijn daarom juist gemakkelijk te organiseren. Of je nu een doorgewinterde Jeu de Boules speler bent of gewoon iets nieuws wilt proberen, deze locaties in Nederland zorgen zeker voor urenlang vermaak. Van het Silverdome in Zoetermeer tot de buurtboerderij Amsterdam, hier zijn vier van de beste plaatsen om dit favoriete spel te spelen in Nederland!

Silverdome Zoetermeer

Op zoek naar de leukste teambuilding uitjes? Dan zit je bij Silverdome in Zoetermeer zeker goed! Naast de gloednieuwe pop-up Jeu de Boules bar genaamd Dolle Boules, hebben ze nog veel meer fantastische spellen zoals bijvoorbeeld ijshockey en curling op deze locatie. Naast alle leuke activiteiten, bieden ze ook diverse eetgelegenheden zoals traditionele Nederlandse snacks als kroketten en bitterballen waar je van kunt genieten terwijl je een rondje Jeu de Boules speelt.

Boules & Bits Bar Amsterdam

Boules & Bites Bar Amsterdam is een populaire locatie in Amsterdam om te genieten van een potje Jeu de Boules en lekker eten en drinken. Het is gelegen in het Westerpark en biedt zowel binnen als buiten Jeu de Boules banen. Naast Jeu de Boules kun je genieten van een gevarieerd menu met heerlijke hapjes, drankjes en cocktails. Boules & Bites Bar is geschikt voor zowel groepen als individuen en organiseert ook regelmatig evenementen en toernooien. Het is een leuke en gezellige plek om te ontspannen en te genieten van een potje Jeu de Boules met vrienden of collega’s na een lange werkdag. En wat dacht je van een combinatie van collega’s en kinderen? Nog leuker!

Mooie Boules Rotterdam

Mooie Boules in Rotterdam is een populaire overdekte jeu de boules bar, gelegen in het hart van Rotterdam. Deze fantastische bar beschikt over binnen-boulesbanen waar bezoekers met plezier Jeu de Boules kunnen spelen onder het genot van drankjes en eten.

Naast de boulesbanen, Mooie jeu-de-Boules Rotterdam heeft ook een restaurant en een bar waar gasten kunnen genieten van een heerlijke van voedsel en drankjes, waaronder cocktails, bier en wijn. De sfeer is ontspannen, waardoor het een geweldige plek om te hangen met vrienden of familie.

De Buurtboerderij in Amsterdam

Last but not least kun je bij deze mooie buitenlocatie in het hart van de stad genieten van een potje Jeu de Boules. Het is een biologische boerderij die ook wordt gebruikt als educatieve en culturele ontmoetingsplek voor de buurt. De Jeu de Boules banen liggen in een groene omgeving, omringd door bomen en grasvelden. Naast Jeu de Boules kun je ook genieten van andere activiteiten zoals dieren kijken, tuinieren, en het bezoeken van een café en winkel. De Buurtboerderij organiseert ook regelmatig evenementen en activiteiten voor jong en oud. Het is een leuke en ontspannen plek om te spelen met vrienden of familie, of om gewoon te genieten van de groene omgeving.

Of je nu zin hebt in vriendschappelijke competitie of gewoon wat Nederlandse cultuur wilt opsnuiven terwijl je je vermaakt met vrienden, collega’s of familie, met deze 4 plekken zit je goed. Ga er op uit en geniet van wat quality-time met ballen gooien op een (of alle!) van deze geweldige plekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *