Voordelig dineren in Utrecht

Voordelig dineren in Utrecht

Wil je vanavond voordelig uit eten in een restaurant bij jou in de buurt? Hier vind je voordelige restaurants in Utrecht. Wil je ergens anders in Nederland dineren? Bekijk het aanbod van Het Laatste Tafeltje!

Meneer Smakers

Locaties: Nobelstraat 143, Twijnstraat 62 en Oudegracht 116

Openingstijden: 16:00 – 21:00

Diner voor: €9,50 euro per persoon

Meneer Smakers heeft drie verschillende locaties in Utrecht en dus is de keuze reuze. Je kunt voordelig neerploffen voor een voordelig diner bij Meneer Smakers, zo heb je al een heerlijke burger voor €7,- euro. 

De pizzabakkers

Locatie: Nachtegaalstraat 70, Voorstraat 58, Brederoplein 6, Twijnstraat 65 en Brusselplein 3

Openingstijden: 17:00 – 21.30

Diner voor: €10,- euro per persoon

Net als Meneer Smakers hebben ook de Pizzabakkers verschillende locaties in Utrecht. Zo kun je terecht in het centrum, of net erbuiten. Bij De Pizzabakkers ben je ongeveer €10,- euro per persoon kwijt voor een avondje dineren.

Grand Café de Vrienden

Locatie: Nobelstraat 8-10

Openingstijden: 17:00 – 5.00

Diner voor: €15,50 euro per persoon

Grandcafé de Vrienden is naast een uitgaansgelegenheid ook een plek waar je heerlijk kunt dineren. Voor €15,50 kun je genieten van een Vriendenhap, Na jouw dineren kun je gezellig blijven naborrelen!

Het Laatste Tafeltje

Ben jij benieuwd naar andere restaurants die Groningen jou te bieden heeft? Het aanbod op onze website veranderd elke dag, waardoor jij geregeld nieuwe restaurants kunt ontdekken tegen een scherpe prijs. Op onze website vind je een grote variatie aan restaurants en café bij jou in de buurt. Bekijk Het Laatste Tafeltje meteen en schuif vanavond nog aan bij jouw favoriete restaurant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *