Sinterklaas surprise maken

Sinterklaas surprise maken: tips en ideeën

Het is nooit te vroeg om je voor te bereiden op pakjesavond. Naast het organiseren van Sinterklaas entertainment voor het feest, zijn surprises een belangrijk onderdeel van deze traditie. Het bedenken van een originele surprise kan echter een uitdaging zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Maar geen zorgen, wij hebben 6 leuke ideeën voor je verzameld om je op weg te helpen.

Muziekinstrument surprise

Een muziekinstrument surprise is perfect voor de muziekliefhebbers in je familie of vriendengroep. Maak een gitaar, drumstel of zelfs een piano na met karton, papier-maché en verf. Voeg enkele leuke accessoires toe, zoals neppe snaren of toetsen, en je hebt een fantastische surprise.

Boek surprise

Als je een boekenwurm als lootje hebt getrokken, is het leuk om hem of haar te verrassen met een zelfgemaakte boek surprise. Kies het favoriete boek van je lootje en maak het na met karton, papier en verf. Voeg een kleine verrassing toe aan de binnenkant, zoals een kleine cadeaubon of een persoonlijk briefje. Het eindresultaat zal eruitzien als een echt boek, maar dan met een leuke twist!

Sport surprise

Een sport surprise is perfect voor de sportfanaten onder ons. Maak een voetbal, basketbal of ander sportattribuut na met karton en verf. Met leuke details zoals een mini-sporttas of een setje sleutelhangers met sport thema, maak je deze surprise helemaal compleet. Wedden dat hij zal scoren bij de ontvanger?

Emoji surprise

Wie houdt er nu niet van emoji’s? Maak een surprise in de vorm van de favoriete emoji van de ontvanger. Dit kan van alles zijn, van een lachende drol tot een knipogend gezichtje. Kijk vooral even terug in jullie Whatsapp gesprekken, om te ontdekken welke emoji het meest wordt gebruikt. Gebruik gekleurd papier en verf om je emoji er zo realistisch mogelijk uit te laten zien.

Dieren surprise

Dieren zijn altijd een bron van inspiratie voor surprises. Kies het favoriete dier van je lootje – zoals een kat, hond of konijn – en maak het na met karton, verf en andere materialen. Maak het dier zo realistisch mogelijk, of ga juist voor een meer abstracte versie. Hoe dan ook, deze surprise zorgt voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest.  

Film surprise

Verras de filmfanaat van de groep met een film surprise. Maak bijvoorbeeld een camera, filmrol of een Oscar-beeldje na. Voeg enkele leuke accessoires toe, zoals een mini-clapboard of een popcorn emmertje. En vergeet niet om een leuke persoonlijke boodschap toe te voegen voor de echte Hollywood-ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *