cadeautips voor iemand die is geslaagd

5 cadeautips voor iemand die is geslaagd!

Er is geen betere manier om iemand te feliciteren met zijn of haar geslaagde prestatie dan met een mooi cadeau. Maar laten we eerlijk zijn, een geschikt cadeautje kopen is soms best stressvol. Wat geef je iemand die net is geslaagd? Waar houdt degene van en wat zou een beetje gepast zijn? Maak je geen zorgen, wij hebben een aantal cadeautips voor je op een rijtje gezet om de zoektocht naar het perfecte cadeau een stuk makkelijker te maken.

1.      Een gepersonaliseerd geschenk

Een gepersonaliseerd cadeau is altijd een mooi gebaar. Het laat zien dat je er aandacht aan hebt besteed en het cadeau extra speciaal maakt. Denk bijvoorbeeld aan een gegraveerde pen, sieraad of hoes voor de laptop of telefoon. Een andere optie is om een fotocollage te maken met herinneringen aan de schooltijd van de geslaagde. De geslaagde is zeker blij met zo’n persoonlijk cadeau.

2.      Een mooie fles wijn of champagne

Een drank cadeau zoals bubbels is altijd een goede optie. Wanneer iemand net is geslaagd is het gepast om te kiezen voor een goede fles champagne of wijn. Ook kun je er een persoonlijk etiket aan toevoegen om het cadeau nog unieker te maken en er een persoonlijke boodschap op de fles te laten zetten, zoals ‘Gefeliciteerd met deze mooie prestatie!’

3.      Cadeaubonnen

Is het moeilijk om te beslissen wat je moet kopen? Geef dan een cadeaubon. De ontvanger van de bon kiest dan zelf wat hij of zij graag wil hebben. Een goede optie zou een cadeaubon zijn van de favoriete winkel van de geslaagde of een ervaring cadeaubon, zoals een dagje sauna of een weekendje weg.

https://unsplash.com/photos/ZLTlHeKbh04

4.      Nieuwe kleding

Een nieuwe outfit is altijd een leuk cadeau om te geven. Na al dat harde werken op school is een beloning in de vorm van nieuwe kleding zeker gewaardeerd. Wie weet is de geslaagde al bezig met solliciteren en geeft een nieuw kledingstuk net dat extra beetje vertrouwen.

5.      Een goed boek

Een ander leuk cadeau-idee is het geven van een goed boek. Bijvoorbeeld een boek over de aankomende carrière of studie die de geslaagde wil volgen. Of een boek over persoonlijke ontwikkeling en groei. Dit cadeau is zeker nuttig en wordt zeker gewaardeerd.

Er zijn veel verschillende cadeau-opties om iemand te feliciteren met het slagen van zijn of haar studie. Denk bij het kiezen van een cadeau altijd aan de persoonlijke smaak van de geslaagde en welk cadeau het beste past bij deze prestatie. Het is tenslotte een mijlpaal in het leven van diegene en dat verdient een mooi gebaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *