motorrijbewijs

Redenen om je motorrijbewijs te gaan halen

Motorrijden is niet iets wat je zomaar doet, maar het is een levensstijl. Daarom kunnen motorrijders met elkaar dan ook uren praten over hun reiservaringen op de motor, motorfiets onderdelen en nieuwe vrienden die ze onderweg maken. Motorrijden is een verademing en geeft je veel vrijheid. Vooral tijdens de lente en zomer is het heerlijk om je motor uit de schuur te halen en op pad gaan. Waarom zou je je motorrijbewijs moet halen? In dit artikel een aantal redenen.

Maak voor de lol kilometers

Kan je bij jezelf nagaan dat je op een vrije dag met plezier 100 kilometers maakt? En dat zonder doel? Dat denk ik niet, maar motorrijders zijn wat dat betreft heel anders. Voor deze speciale tak van wegrijders is elke motorrit één groot avontuur. Voor hun betekent hoe oncomfortabeler hoe groter het verhaal wat ze kunnen vertellen. Zelfs vrachtwagenchauffeurs die motorrijders zijn stappen aan het einde van de dag nog met plezier op hun motor. Motorrijden is een levensstijl.

Ga van de gebaande paden tijdens motorrijden

Normaal gesproken pak je de auto of trein om jouw plek van bestemming te bereiken. Dat is meestal saai en niet veel aan. Als je je motorrijbewijs haalt kan je met je motor overal terecht. Ook waar auto’s niet komen. Zo kom je erachter dat jouw eigen buurt veel meer mooie plekjes heeft dan alleen die saaie autowegen. Ga van de gebaande paden, motorvoertuigen zijn daar heel geschikt voor.

Maak veel vrienden tijdens motorrijden

Het is één grote familie, de motorrijders. De passie en enthousiasme van motorrijders verbindt elkaar. Even een praatje maken over die motorfiets onderdelen of die leuke route die je hebt gereden. Motorrijders lachen elkaar altijd toe op de weg. Het kan zomaar voorkomen dat je in het tankstation een mede motorrijder ontmoet en een praatje maakt. En juist die praatjes kunnen uitmonden in grote vriendschappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *