Ontwikkel je paranormale gaven


Voor de meeste mensen is het soms moeilijk te geloven en zijn we erg sceptisch over dat paragnosten bijzondere paranormale gaven bezitten. Misschien bezit jij wel paranormale krachten? In dit artikel zijn er een aantal opties die u kunt aantonen dat u ook paranormaal begaafd bent of kan worden.


Uw reukvermogen
Een van de kenmerken waar u een paragnost aan kan herkennen is een sterk reukvermogen, zij kunnen bijvoorbeeld de lucht van de zee of andere bijzondere plekken die aan een herinnering doen denken ruiken. Waar de meeste mensen niks ruiken ervaart u een sterke geur. Met deze gave kunt u bijvoorbeeld contact maken met een andere realiteit.


Déjà vu
Ervaart u regelmatig déjà vu’s? Komt u op plekken waarvan u denkt dat u daar al eens eerder bent geweest? Heeft u bijvoorbeeld iemand horen spreken en heeft u het idee dat dat al een keer eerder is gezegd? Of voelt u dat deze dag een bijzondere dag gaat worden of kunt u bepaalde gebeurtenissen voorspellen? Dit betekent dat u toch paranormale krachten bezit en in staat bent in contact te komen met andere werelden.


Entiteiten
Entiteiten zijn geesten zoals gezichten of schimmen of wellicht helemaal. Dit kunnen overledenen zijn die je kent, maar ook onbekenden. Meestal zijn entiteiten bekend doordat mensen er op specifieke plekken zoals in een huis nare ervaringen mee hebben. Wellicht heeft u ook het gevoel dat er iemand over u heen buigt of dat er een koude gloed over u heen komt als u een bepaalde kamer inloopt.


Bezit u een van deze drie eigenschappen of wellicht ervaart u een gehele andere manier van spiritualiteit? Wellicht vindt u het dan wel interessant om uw gaven extra te ontwikkelen. Wilt u meer informatie hierover? Dan kunt u terecht bij een medium, bijvoorbeeld op in-syn.nl die je hiermee verder kan helpen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *