Gelnagellak, een nieuwe leuke hobby!

Gelnagellak is een grote trend waar veel mensen hun hobby van hebben gemaakt en waar sommige zelfs geld mee verdienen! Maar wat is gelnagellak en hoe werkt het? In dit artikel bespreken we wat gelnagellak is en wat het verschil is hiermee met andere nagellakken. Ook bespreken we hoe je met deze nieuwe hobby kan beginnen. Lees dus gauw door als je denkt dat dit wel iets voor jou kan zijn!

Gelnagellak, anders dan gewone nagellak!

Gelnagellak is een nagellak waar een gel substantie in verwerkt zit. Hierdoor staat gelnagellak erom bekend dat het sterker is dan gewone nagellak. Gelnagellak is dus beter bestand tegen krassen, breuken en andere beschadigingen. Ook geeft het een zeer mooie glans over de nagels, wat een zeer verzorgde uitstraling geeft. Naast dat je het een mooie toevoeging is aan een outfit kan het dus ook fungeren als een beschermer of versterken van je eigen nagels, zoals boven genoemd.

Het aanbrengen van Gelnagellak

Hoe gebruik je gelnagellak of hoe breng je het aan op je nagels? Voor het aanbrengen van gelnagellak is het handig om een gel nagellak startpakket aan te schaffen. Hierdoor heb je alles in huis dat je nodig hebt om perfecte nagels te krijgen. Er is namelijk een LED of UV lamp nodig om de gel substantie in de gelnagellak tot uiting te laten komen. De gel in de gelnagellak hard uit door het licht, waardoor je dus het gewenste effect krijgt. De gelnagellak moet 60 seconden onder de LED lamp blijven en 120 seconden voor de UV lamp. Daarnaast hoor je voor het beste resultaat 3 gelnagellak lagen aan te brengen. De eerste laag fungeert als een basislaag, deze laag versterkt je eigen nagel en zorgt ervoor dat de tweede laag, de kleurlaag mooi tot uiting komt. Voor de kleurlaag is overigens een ruim assortiment, zodat je voor elke gelegenheid wel wat hebt! De laatste laag, de toplaag zorgt er voor dat de gelnagellak moeilijk te beschadigen is.

Mocht je nu geïnteresseerd zijn in gelnagellak dan is er verder super veel te vinden online of in je dichtstbijzijnde manicure/pedicure salon! Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *