Dingen om te doen als jij je verveelt

Iedereen verveelt zich wel eens. Je hebt tijd over en nu wil jij iets hebben om je tijd in te vullen. Nu zijn er zat dingen die jij kan doen als jij je verveelt. Alleen lukt het soms niet om iets leuks te verzinnen. Daar hebben wij een lijst met dingen die jij kan doen. 

Speel een spelletje

De kans is groot dat jij een mobiel hebt waar je apps op kan downloaden. Bekijk de app store en vind talloze games. Er zijn shooter games, quizzes, online en nog veel meer categorieën. Ook kan je als je samen met iemand anders bent een board spelletje doen. Denk aan schaken of monopoly. Kijk ook in de kast of je nog kaarten hebt voor een leuk kaartspelletje. 

Zoek een hobby 

Als jij een hobby hebt zul jij je minder snel vervelen. Zoek iets uit wat jij leuk vind om te doen en iets waar je graag beter in wilt worden. Stop je tijd in het uitvoeren van je hobby. Dit kan bijvoorbeeld schilderen zijn. Hobby’s kunnen creatieve bezigheden zijn maar ook fysieke. Je kan het bijvoorbeeld ook leuk vinden om te voetballen. Probeer dan elke dag hoog te houden of een balletje te trappen zodat je beter wordt. Lees meer over lifestyle tips op inpsiratieleven.nl

Ga een gesprek aan

App of bel een van je vrienden of familie en bespreek de dag met ze. Het is goed om in contact te blijven met de mensen waar je om geeft. Het beste is om ze in het echt te ontmoeten. Spreek met ze af op een terras of bij iemand thuis. Met mensen discussiëren of het leven bespreken is belangrijk. Misschien kun je ook proberen om in gesprek te raken met mensen die je niet kent. Dit zorgt ervoor dat jij je sociale vaardigheden verbeterd.

Maak een lekker gerecht

Kook iets voor jezelf dat jij echt lekker vind. Eten voor jezelf maken kan heel leuk zijn. Zoek online een paar goeie gerechten. En als je klaar bent met koken heb jij ook nog eens iets lekkers om te eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *