Cross pennen

Cross pennen: Amerikaanse traditie en vooruitstrevendheid

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve, maar betaalbare vulpen of balpen, dan zijn Cross pennen een goede optie. Toen de juwelier Cross in 1986 gevraagd werd om een omhulsel te ontwerpen van een pen, was de eerste Cross pen een feit. Cross pennen herken je dan ook nog altijd aan hun sieraad-achtige uiterlijk en het gebruik van metaal. Door voor dit merk te kiezen combineer je traditie met een luxe vormgeving. Daarnaast staan Cross pennen ook bekend om het bijzondere mechaniek. Een Cross pen is ideaal voor jezelf, maar ook als cadeau.

Cross pennen met levenslange garantie

Cross staat erom bekend traditioneel te zijn, maar tegelijkertijd vooruitstrevend. Dat zie je aan het mechaniek van de pennen wat bijzonder kwalitatief is. Iedereen die een Cross pen koopt krijgt op het mechaniek een levenslange garantie. Dat geeft wel aan hoeveel zelfvertrouwen Cross heeft in haar eigen producten. Deze vooruitstrevendheid was een eeuw geleden ook al te zien, toen Cross een voorloper op de balpen uitbracht. Dit levert een heerlijk schrijvende pen op, een vaste favoriet van Amerikaanse presidenten en journalisten.

Verschillende soorten pennen

Cross vandaag de dag produceert verschillende soorten pennen. Standaard zijn de vulpen en de balpen. Als je kiest voor een Cross vulpen, dan kun je daar de rest van je leven mee doen. Het is verstandig om bij het uitkiezen van en vulpen een specialist te raadplegen, want vooral de penpunt die je kiest is essentieel voor hoe lekker je er mee schrijft. Cross pennen maakt ook een grote hoeveelheid balpennen, die schitterend vormgegeven zijn en ook heerlijk schrijven. Naast de standaard modellen zijn er ook Cross pennen met een afwijkende penpunt te vinden en maakt Cross ook een stylus pen, te gebruiken bij tablets en telefoons.

Cross pennen zijn betaalbaar

Een andere reden waarom Cross een ideaal merk is om naar te kijken, is omdat deze pennen betaalbaar zijn. Je kunt een Cross pen al vinden voor een paar tientjes en de kwaliteit is er niet minder om. De duurste standaard Cross pen kost je eerder een paar honderd euro, maar dan krijg je een echte gouden pen waar je mee gezien mag worden. Vergeleken met sommige andere kwalitatieve pennenmerken, is dat nog steeds relatief goedkoop. Als je voor Cross kiest, dan combineer je traditie met vooruitstrevendheid en kwaliteit met betaalbaarheid. Dit zijn belangrijke redenen waarom Cross pennen nu nog steeds één van de meest populaire pennen zijn van dit moment.

Laat je pen graveren

Cross pennen zijn ideaal als geschenk en bij een goede specialist laat je deze graveren om het cadeau nog persoonlijker te maken. Een specialist als Pengraveren bijvoorbeeld. Door een gegrafeerde Cross pen te geven maak je iemand vast blij en geef je een cadeau waar deze persoon zijn of haar hele leven wat aan heeft. Met een bericht erbij zorg je ervoor dat jouw gift nooit vergeten wordt. Zoek jij een pen en had je je nog niet in Cross verdiept? Dan is dit het moment om dat te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *