vape trucs

3 gave vape trucs voor beginners

Vapen is de laatste jaren ontzettend populair geworden om verschillende redenen. Zo zijn veel mensen die sigaretten rookte overgestapt op de e-sigaret en daarnaast wordt vapen ook als goed alternatief voor de waterpijp gezien. Vapen wordt ook wel dampen genoemd en staat bekend om de hoeveelheid damp dat vrijkomt.

Het is erg leuk om met deze damp te spelen, bijvoorbeeld door gave trucs te leren. Op deze manier dampen kan erg verslavend zijn en bijna een soort hobby worden. Voor beginners hebben we hieronder 3 gave vape trucs op een rijtje gezet.

Tips voor de beste vape trucs

Op een feestje indruk maken op je vrienden? Of verveel je je? Dan is het leuk om eens te kijken naar onderstaande tips voor gave vape trucs. Je hebt enkel wat huisraad, een e-sigaret én e-liquid nodig. Op Youtube zijn er genoeg vape tricks te vinden, maar wij hebben er 3 voor je op een rijtje gezet!

1. Tornado

Bij deze truc is het belangrijk om een vlak oppervlak te hebben. Eventueel kan je ook een kartonnen buis gebruiken, waar je de damp doorheen kunt laten stromen. Bij deze truc is het van belang om de damp langzaam uit te blazen tegen een vlak oppervlak om een dikke walm te creëren. Door vervolgens een snelle karate-achtige slag met je hand in het midden van de damp te doen ontstaat er terwijl je je hand omhoog haalt een soort draaiende tornado boven het oppervlak.

2. Draak

Deze truc is al wat lastiger voor beginners en vergt dan ook behoorlijk wat oefening. De coördinatie is ontzettend belangrijk bij deze truc waarbij je op een draak lijkt als je de damp uitademt. Training voor de spiegel wordt bij deze truc aanbevolen. Komt de damp uit beide kanten van je mond én je neusgaten? Dan heb je de truc onder controle!

3. Waterval

Zoek je een gave truc om indruk te maken op je vrienden? Dan is de waterval een absolute aanrader. Je hebt hiervoor een lege plastic fles nodig. Het is van belang om een diepe trek van de elektrische sigaret en plaats de lege fles tegen je lippen. Adem voorzichtig de damp uit in de fles. Draai de fles vervolgens op een glad oppervlak om. Vervolgens stroomt de damp letterlijk uit de fles en blijft er ook damp op het oppervlak hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *