Tijgernoten mix als voer voor je vissen

Het is een perfect idee om je vissen te voeren met tijgernoten mix. Het zal een geweldige manier voor hen zijn om van hun dagelijkse maaltijd te genieten. Maar daarnaast kun je tijgernoten ook gebruiken als aas tijdens het vissen.

Tijgernoten mix als aas tijdens het vissen

Door tijgernoten aan het aas toe te voegen, trekt u de vissen aan en vergroot u uw kansen om ze te vangen.

Een van de beste manieren om vis te vangen is door tijgernoten in je aas te gebruiken. Tijgernoten zijn niet duur, maar ze zijn wel zeer effectief als het gaat om het aantrekken van vissen. Het enige dat u hoeft te doen, is de moer openbreken en deze tijdens het vissen aan uw vislijn of haak toevoegen. Gooi daarnaast alvast wat tijgernoten in het water waar je gaat vissen, om zo de vissen al wat meer aan je haak te lokken. Hoe meer vissen er al rond je haak zwemmen, hoe meer kans je hebt om er eentje aan je haak te slaan.

Houdbaarheid van je tijgernoten

De houdbaarheid van je tijgernoten is één jaar wanneer ze op een koele, droge plaats worden bewaard. Na het openmaken van de verpakking zijn ze natuurlijk minder lang houdbaar. Als je de verpakking opent is het verstandig om ze binnen 4 weken te gebruiken, want zolang zijn ze dan nog ongeveer houdbaar. Echter wanneer je de zak onder water zet zullen ze 2 weken langer houdbaar zijn. Hierdoor zullen ze wel wat zuurder gaan ruiken, maar over het algemeen zijn vissers hier juist voorstander van.

Heb je na het lezen van deze blog belang bij tijgernoten voor je vissen of juist om het te gaan gebruiken als aas voor tijdens het vissen? Dan zou ik je adviseren om eens langs een diervoeder te gaan die tijgernoten kant en klaar verkoopt. Wie weet is het wat voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *