tafelvoetbaltafel shop

Tafelvoetbaltafel shop als leverancier van fitnessapparatuur?

Daar sta je dan. Net aangeleverd gekregen van de tafelvoetbal shop en nu sta je naast je nieuwe pronkje, een tafelvoetbaltafel met mooi design, de juiste hoogte en je wacht even op je partner in crime, ofwel je tegenstander. Want dan kun je een lekker potje tafelvoetballen. Wist je dat behalve genieten van zo’n spelletje, je eigenlijk ook nu een fitnesstoestel hebt aangeschaft? Niet zo’n duur ding waar je je eerst voor moet omkleden om dan na een uurtje met pijnlijke spieren op de bank neer te vallen. Nee, een fitnesstoestel van de tafelvoetbaltafel shop waarbij je ongedwongen en niet nat van het zweet bijna zonder het te weten je spiergroepen soepel houdt. En zo’n tafelvoetbaltafel is ook nog eens een apparaat om je motorisch beter te bekwamen. Dit artikel breekt dan ook een lans voor de tafelvoetbaltafel als trainmeubel en schetst de voordelen van een bespeelde tafelvoetbaltafel voor je lichaam; én voor je geest.

De tafelvoetbaltafel shop verkoopt ook fitness

Op het eerste gezicht gaat het bij dit spelletje om een goede hand-oog coördinatie. En toch komt er ook fysieke inspanning bij kijken. Je bent voortdurend in beweging, draait aan de stangen en strekt en buigt je benen tijdens het spel. Dat betekent dat je calorieën verbrandt en je je stofwisseling stimuleert. Natuurlijk gaat het minder snel dan bij voetballen of basketballen. Maar alsnog helpt tafelvoetbal je bij het behoud van een gezond gewicht en het versterken van je algehele conditie. Het trainen van je hand-oog coördinatie tijdens het spel helpt je later ook bij het autorijden of het bedienen van machines. Ook kun je dan beter verfijnde motorische prestaties leveren. De link tussen je friemelende vingers en je haviksogen is namelijk naar een hoger level gestegen.

Weg met de stress

Ontspanning is het trefwoord van een spelletje voetbal op de tafel spelen. Zodra het spel binnen is van je tafelvoetbaltafel shop, kan de stress naar beneden. Spelend verlaag je namelijk je stress, hoewel je natuurlijk wel strijdlustig blijft. De dagelijkse zorgen en spanningen verdwijnen als sneeuw voor de zon na een paar wedstrijden. Ook de sociale interactie met je tegenspeler zorgt voor een betere stemming. Sowieso zijn mensen samen (teamgenoten en tegenstanders) in verbinding en dat stimuleert saamhorigheid en een goed emotioneel gevoel.

Op scherp staan om fitter te worden

Vooral je concentratie en je focus krijgen een boost als je geregeld aan je voetbaltafel staat. Wil je vaak winnen, dan moet je je trainen in vier zaken:

• Bal(bewegingen) goed in het oog houden

• Positie van de tegenstanders in de gaten houden

• De stand van je benen steeds wijzigen om goed te kunnen spelen

• Spelstrategieën uitvoeren

Op naar de tafelvoetbaltafel shop voor je trainingsapparaat

Je oefent daarmee je mentale alertheid en kunt in opperste concentratie raken. Doe je dit vrij consequent, dan kan dat leiden tot een verbeterd cognitief vermogen; simpeler gezegd, je kunt beter aan op je geheugen en lost problemen veel gemakkelijker op. Daarom is tafelvoetbal niet alleen voorbehouden voor een half uurtje leuk spelplezier. Want je investeert meteen ook in je fysieke gezondheid en je geestelijke welzijn. Niet gek voor een koopje uit de tafelvoetbaltafel shop, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *