Hoblit Kralen webwinkel bestaat 5 jaar

Santpoort – De kralen webwinkel Hoblit Kralen bestaat binnenkort 5 jaar ‘Hoblit Kralen is ooit gestart als fysieke winkel in Haarlem, dat is een tijd geleden zo rond 1990, maar heeft toch 6 jaar bestaan. Na een tussenstop van 25 jaar is de winkel in 2011 heropend, maar dan alleen via internet, klanten kunnen nu profiteren van de mogelijkheden van internet, goedkoper kralen inkopen. Een fysieke winkel met inrichting en personeel zetten de prijzen namelijk behoorlijk onder druk. Dat is ook de reden dat ze zijn gestopt met de fysieke winkel, de kosten werden veel te hoog.

homekop20152Deze kralen webwinkel verkoopt niet alleen kralen maar ook bedeltjes en onderdeeltjes om zelf sieraden te kunnen maken.

De naam Hoblit is nergens van afgeleid, het is een samenstelling van letters die prettig in het gehoor liggen en redelijk goed te onthouden zijn voor klanten.

Al die samengestelde namen op het internet, zoals, de goedkoopste, beste of mooiste kralen als webwinkelnaam, dat blijkt voor veel klanten veel te verwarrend, “want waar had je dat ene kraaltje ook alweer gekocht? Bij de beste of de goedkoopste?” Gelukkig is er een webwinkel die beide is in één naam.

Ze hebben in die 25 jaar ook niet stilgezeten en veel kennis opgedaan in de automatisering, dat komt nu zeker goed van pas, een beetje kennis van computers en internet is handig om de duizenden producten te integreren, in zowel de webwinkel als het magazijn, als je wil groeien als webwinkel is het belangrijk een goede techniek en inrichting te hebben aan de achterkant van de winkel. Je moet namelijk heel snel inkooporders en bestellingen kunnen afhandelen omdat je klanten geen dagen willen wachten op de bestelling en jij niet een slaaf van de voorraad wil worden, efficiëntie is essentieel.

Aan de site wordt zeker nog steeds constant gewerkt om hem zo goed mogelijk te maken voor zowel klanten als magazijnmedewerkers.

De winkel is te bezoeken via www.hoblit.nl of www.hoblit-kralen.nl

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.