Galopperen.nl alles over paardenspullen, paardensport en benodigdheden voor jouw paard!

Wil je alles weten over de trends in de paardensport, paardenspullen en benodigdheden voor jouw paard? Kijk dan eens op Galopperen.nl hier vind je alles over dekens, beenbeschermers, zadels, hoofdstellen, halsters, en nog veel meer!

 

Het perfecte deken voor jouw paard

De juiste keuze van een paardendeken is van veel zaken afhankelijk en is onmisbaar als je jouw paard wilt beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals wind, regen, kou of insecten. Zo zijn er onder andere regen-, winter-, vliegen- en uitrijdekens. Door sommige dekens kun je combineren (regen en onderdekens) kun je niet alleen op het aantal, maar ook op de kosten besparen. Afhankelijk van je voorkeur bepaald je welke kwaliteit, dikte en materiaal je wilt. Een goede deken is niet te klein of te groot, waardoor je schuurplekken voorkomt.

 

Blessure vrij rijden

De benen van jouw paard zijn een kostbaar bezit, het is dan ook noodzaak om deze goed te beschermen tijdens het trainen, rijden, wedstrijden of transport om blessures te voorkomen. Hiervoor zijn een tal van mogelijkheden zoals peesbeschermers, strijklappen of springschoenen.

 

Het begint met een goed zadel

Ben je toe aan een nieuw zadel, omdat hij versleten is of omdat jouw paard in bouw verandert? Het aantal aanbieders van zadels is enorm en ontzettend gevarieerd. Naast kleur en materiaal, heb je keuze uit dressuur-, spring of veelzijdigheidzadel, zadels met wrongen of met een extra diepe zit. Kortom helemaal naar jou wens, oriënteer je goed voor je een zadel aanschaft en laat hem aanmeten bij jouw paard.

 

Houd de touwtjes in handen

Dankzij het hoofdstel kun je communiceren met jouw paard, de teugels vertalen jou hulpen naar het bit. Een hoofdstel heeft al een geruime tijd meer dan alleen een praktische functie. Dankzij de neusriem en frontriem kun je eindeloos variëren in stijlen en helemaal de blits maken op stal of wedstrijd.

 

Op Galopperen.nl komen, naast paardendekens, beenbeschermers, zadels en hoofdstellen, ook alle andere paardenspullen aan bod. Hier kun jij alles vinden over de laatste trends, nieuwste spullen en tips en tricks in de paardensport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *