De plek voor de hobbyklusser

Nu het mooie weer er weer aankomt begint het ook bij de echte hobby klusser weer te kriebelen. Lekker de tuin in om de boel eens goed aan te pakken, dat buitenkraantje te installeren of mos van je dak te verwijderen nu er weinig regen valt. Hoewel je de meeste klusjes in- en rondom het huis zelf kunt uitvoeren, kan het voorkomen dat je wel een helpende hand kunt gebruiken. Maar hoe vind je de geschikte persoon om jou te helpen? MyGo biedt je de helpende hand.

Via MyGo.nl vind je heel simpel een erkende professional bij jou in de buurt die kan helpen bij het realiseren van jouw kluswensen in- en om het huis. Het idee is simpel: upload jouw klus, wacht tot er vakmannen uit de buurt reageren op jouw klus en plan vervolgens een afspraak in. Ook is het mogelijk om vrijblijvend offertes op te vragen bij vakmannen in de regio. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Nieuw klusplatform

Op het nieuwe klusplatform MyGo vind je niet alleen vakmannen die jou kunnen helpen bij een klus, maar ook algemene klusinformatie en inspirerende blogs. Hierdoor begin je nog beter voorbereid aan de klus. Stap voor stap worden de klussen uitgelegd. Daarnaast vind je ook interessante informatie over de extra kosten waar je rekening mee moet houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kosten voor de verzekering. Ook vind je op MyGo een kluskalender. Op de kluskalender vind je de klussen die per seizoen gedaan kunnen worden. De kluskalender helpt je dus met het plannen van jouw klussen gedurende het jaar. Of je nou een klein handje extra kunt gebruiken als hobbyist, of het hele dak wilt renoveren. MyGo helpt je op weg.  Kijk daarom snel op MyGo.nl en gebruik de handige matchmaker om de juiste persoon voor jouw klus te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *