leuke partyspellen

5 leuke partyspellen die nooit vervelen

Een avond met vrienden of familie is een stuk gezelliger wanneer je samen partyspellen speelt. Dit is een nieuwe categorie spellen die het speelniveau van ganzenbord overstijgen. We maakten een lijst van de 5 leukste en nieuwste partyspellen om te spelen met jouw vrienden en familie.

1. Party en Co

Dit is de moeder van de partyspellen en het is vooralsnog ook het meest gewilde partyspel. Je speelt het met meerdere teams tegen elkaar. De teams moeten opdrachten uitvoeren wanneer ze op een bepaald vak terecht komen en er zit ook een kennis element in het spel verwerkt. Dit spel staat garant voor een avond plezier waarbij je jouw vrienden of familie van een heel andere kant leert kennen.

2. Wie is de mol

Dit is een spel waarbij je eigenlijk niet tegen elkaar speelt maar met elkaar. Er is één groot team maar er is ook één mol. Het is een spel waarbij je verschillende codes en sleutels hebt. Het is jullie gezamenlijk doel om de opdracht uit te voeren maar één persoon werkt tegen waardoor dit wordt bemoeilijkt. Denk eraan dat de codes moeten worden gekraakt. Lukt dit uiteindelijk niet dan is de mol de winnaar van het spel.

3. Throw throw burrito

Een partyspel wat nog het meeste lijkt op een combinatie van een spel en een foodfight. Throw throw burrito is een spel waarbij er burritos over de tafel heen vliegen op bepaalde momenten in het spel. Geweldig wanneer je houdt van leven in de brouwerij.

4. Lain on Pain

Shit happens, dat is het motto van dit spel. In het leven kan je van alles gebeuren, van levend begraven worden tot de afwas van een feestje moeten doen. Iedere vorm van ellende heeft een cijfer en daar zit een volgorde in. Levend begraven worden staat op 100, dat is het ergste, en er zijn heel veel andere onderliggende varianten van ellende. Er wordt een kaart op tafel gelegd en de groep moet raden waar deze staat in de lain of pain.

5. 30 seconds

Raad met jouw team zoveel mogelijk woorden in 30 seconds. Dit is een razendsnel actiespel waarbij je goed moet samenwerken. Dit is een van de meest populaire partyspellen van dit moment die je met jong en oud kan spelen. Voor zowel jongeren als ouderen is het partyspel 30 Seconds ontzettend leuk om te spelen. Overtuigd? Via KoningBordspel.nl kun je online dit geweldige partyspel bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *