Schrijven als hobby

Schrijven als hobby

Wanneer je gaat schrijven als hobby wil je de beste spullen in huis hebben. Dit geldt niet alleen voor papier maar ook voor de pen. Je kunt een vulpen kopen bij pwakkerman.com voor een vaste lage prijs. Maar ook kan je beginnen met een mooie en goede Parker balpen. De vulpen is als vervanging gekomen voor de ouderwetse ganzenveer. De verfijnde grip en goede inkt opname is vandaag de dag nog steeds populair. Waterman was de eerste uitvinder van een vulpen die niet meer lekte. Zij hadden een systeem ontworpen wat zorgde voor een goede doorstroming van de inkt. Zo heb je geen vieze vlekken meer en belangrijker nog geen verspilling. Tegenwoordig heb je de keuze uit vaste inktpatronen maar ook hervulbare inktpatronen. Dit draagt bij aan een beter milieu en minder plastic afval.

De beste pennen ter wereld

Pwakkerman heeft de beste pennen ter wereld waaronder de populaire Mont Blanc balpen.

Deze Duitse pen bestaat al sinds 1906. In 1994 is de duurste variant ook verkocht. Hij was voorzien van 4815 diamantjes. En natuurlijk een 18 karaats gouden behuizing. Wanneer je opzoek bent naar luxe pennen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast Mont Blanc hebben wij ook Parker pennen. Deze zijn al jarenlang populair in de zakelijk wereld. Niet alleen om mee te schrijven maar ook om te verzamelen. Ook de Waterman pennen verkopen wij met enige regelmaat. Dit waren de eerste pennen die de inkt vloeiend door de pen lieten lopen.

Wie zijn wij ?

Pwakkerman is een specialist in kantoorartikelen. Wij verkopen de beste en populairste pennen ter wereld. Maar ook verkopen wij luxe cadeau sets met een leuke pen. Ideaal als kado voor een werknemer of juist voor een verjaardag. Echte verzamelaars zien wij daarom ook met enige regelmaat terug in onze winkel. Al sinds 1927 zijn wij een specialist in deze unieke voorwerpen. Daarnaast accessoires en andere kantoorartikelen hebben wij in ons assortiment. Ook kun je bij ons pennen laten graveren. Dit kun je doen in 25 tekens per regel. De meeste pennen kunnen wij maximaal 2 regels op graveren. Wij verkopen ook inktpatronen en potjes met inkt. Deze klassieke producten staan mooi op kantoor maar ook in je werkruimte thuis.

Soorten vulpennen

Bijna iedereen kent wel de gouden vulpen van Montblanc. Deze wordt nog steeds veel gekocht als relatiegeschenk. Maar ook voor een jubileum van medewerkers wordt deze nog steeds cadeau gedaan. Maar je hebt ook prachtige zilveren pennen van Yard-o-led. Die worden zelfs nog allemaal met de hand gemaakt. Dit gebeurt met uiterste precisie en oog voor detail. Het is ook mogelijk om deze pennen te laten graveren. Daarnaast verkopen wij ook inktpatronen die al sinds de 17e eeuw populair zijn. Neem bijvoorbeeld die van J. Herbin deze heeft nog steeds die oude klassieke uitstraling. Origineel is dit door een matroos uitgevonden. En hij is ook nog eens mooi verpakt met een prachtig zegel. Kortom genoeg keuze voor iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *