Grey Goose mixen

Grey Goose mixen, zo doe je dit!

Voor de één is het maken van mixdrankjes een leuke activiteit op een feestje, maar voor de ander is cocktails shaken een echte hobby! Schaar jij jezelf tot de laatste categorie? Dan is dit een artikel dat je echt wilt lezen. Hoe bekend ben jij met het mixen van Grey Goose? We bedoelen hier natuurlijk niet de ‘standaard’ mixjes met Red Bull of jus d’orange, maar de luxe cocktails die écht bij de exclusieve smaak van Grey Goose vodka horen. Vraag jij je nu af hoe je Grey Goose moet mixen? Wij leggen het uit.

Hoe onderscheidt Grey Goose vodka zich van andere vodka’s?

Misschien ben je nog niet heel bekend met het mixen van luxe vodka’s. Je vraagt je dan misschien af hoe Grey Goose vodka zich onderscheidt van andere vodka merken. Naast het exclusieve formaat en 3D-design van de flessen, zijn er nog een aantal dingen te benoemen die deze vodka bijzonder maakt. Grey Goose werd bedacht als antwoord op de vraag naar een betere vodka dan de tot dan toe bekende standaard vodka’s.

Dat deze vodka geproduceerd wordt in de cognacstreek in West-Frankrijk, proef je meteen. De smaak is zachter en dieper dan die van traditionele vodka’s en heeft bovendien geen bittere nasmaak. Dit komt door het destilleerproces; door de vodka vijf keer (!) te destilleren, worden alle onzuiverheden verwijderd. In het proces worden alleen ingrediënten met een hoge kwaliteit gebruikt. Denk hierbij aan water uit 100% natuurlijke bronnen en de beste granen uit Picardië.

Grey Goose mixen? Dit zijn de regels!

Iedereen kent wel de bekende mix drankjes met vodka. Het zou echter zonde zijn om Grey Goose te mixen met frisdrank. Hoewel deze vodka onder jongeren populair is in een mix Red Bull of jus d’orange, drinkt de echte liefhebber hem puur natuur. Juist omdat Grey Goose geen bittere nasmaak heeft, is deze vodka heel geschikt om puur te drinken. Je gebruikt dan slechts een beetje ijs met een schijfje limoen.

Wil je toch een mix maken? Kies dan voor ingrediënten met een frisse, pure smaak zodat de premium smaak van Grey Goose niet verloren gaan in je mixdrankje. Goede opties om Grey Goose vodka mee te mixen zijn bijvoorbeeld, Ginger Beer en Lipton Ice Tea. Om de smaken mooi tot hun recht te laten komen voeg je altijd ijs en een partje limoen of citroen toe. Bij een mix met Ice Tea kun je eventueel ook een paar blaadjes munt toevoegen.

Wil jij jouw hobby naar hoger niveau tillen? Lees hier hoe je zelf alcohol kunt stoken in 4 stappen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *