De mooiste raamdecoratie voor je voordeur

Je wilt je voordeur kunnen gebruiken zonder dat er raambekleding in de weg zit of voortdurend tegen je deur slaat als je hem sluit, dus hier zijn een aantal top ideeën voor aangepaste raambekleding voor je deuren.

Voordat we ingaan op de meest praktische raamdecoraties voor je voordeur, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Het is namelijk belangrijk om te begrijpen dat maatwerk veel beter is voor dit type raambehandeling. Deuren en hun ramen variëren in grootte. Door een behandeling op maat te laten maken voor je raam zorg je ervoor dat het niet in de weg zit van je deurklinken of blijft haken aan de jassen van mensen die je deur binnenkomen. Als je dit vermijdt, gaat je raambekleding ook langer mee.

Jaloezieën

Houten en kunsthouten jaloezieën zijn om vele redenen een van de populairste opties wanneer we het over jaloezieën hebben. De lamellen zorgen voor volledige privacy en lichtbeheersing. Jaloezieën zijn er ook in verschillende kleuren of beitsen die passen bij je bestaande inrichting. Kies bij deuren voor wat kleinere lamellen om de deurklinken vrij te houden en om te voorkomen dat de jaloezie gaat zwaaien en de deur raakt.

Plisségordijnen

Honingraat plisségordijnen zijn een populaire optie voor wie ook energie wil besparen. Maak je geen zorgen, dit zijn niet de plissés uit grootmoeders huis! De huidige opties zijn strak en stijlvol en hebben veel kleurmogelijkheden. Het zakontwerp houdt warme en koude lucht vast, waardoor de temperatuur in je huis het hele jaar door gelijkmatiger blijft. Daarom zijn plisségordijnen de best energiebesparende raamdecoratie op de markt.  

Vouwgordijnen

Deze chique stoffen raamdecoratie bestaat al sinds de mensheid raamdecoratie heeft uitgevonden.  De huidige vouwgordijnen zijn geëvolueerd sinds hun eeuwenoude voorouders en geven je structuur en lichtfiltering of -blokkering. Deze klassieker raakt nooit uit de mode! Wat deze raamdecoratie mooi maakt is dat ze zelden in de weg zitten van deurklinken. Als je extra privacy of lichtblokkering nodig hebt, kun je kiezen voor extra voeringen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *