Tips voor het organiseren van een babyshower

Heeft jouw vriend of vriendin jou de verantwoordelijkheid gegeven om een babyshower te organiseren? Een bijzondere verantwoording en het is goed om van tevoren te bedenken wie jouw vriend of vriendin allemaal aanwezig wil hebben op de babyshower. Dit kan je polsen bij haar zelf maar als het echt een verassing moet blijven kun je dit beter op eigen wijze uitzoeken. Wellicht is ze net getrouwd, dan is het leuk dezelfde groep als op het vrijgezellenfeest uit te nodigen. Verzamel alle telefoonnummers van vrienden en vriendinnen. In deze blog lees je leuke tips die jou helpen bij hert organiseren van een babyshower! 

Bedenk de locatie! 

Uit ervaring organiseren wij altijd een babyshower 1 á 2 maanden tot de uitgerekende datum. Richtingen het einde van de zwangerschap is de moeder sneller uitgeput. Daarom is het verstandig de babyshower niet de gehele dag te laten duren. Ca. 3 á 4 uur is meer dan voldoende. Je kunt het bij iemand thuis vieren, maar ook een locatie huren of zelfs een boot! Maak een app-groep aan en prik met de genodigde een geschikte datum! Handige apps die hierbij van pas komen zijn bijvoorbeeld ‘Datumprikker’. De uitnodiging in deze app kun je namelijk erg leuk opfleuren waardoor het helemaal past bij het thema hoe jij het wilt hebben. Hier kun je de datum, het tijdstip en de locatie verwerken in de app. 

Kleed het feestje leuk aan! 

Bij een babyshower hoort natuurlijk een prachtig uitziend feestje. Op Pinterest vind je boordevol ideeën voor babyshower versiering. Je kunt het feestje zo gek maken als je wilt. Confetti, blauwe en roze ballonnen, taartjes in de gekste kleuren. Pinterest helpt je bij het bedenken van de leukste inspiratiebronnen. Veel kun je natuurlijk ook zelf in elkaar knutselen, ben jij net zo creatief? Of koop je het liever kant-en-klaar bij een andere winkel?  

Maak leuke goodiebags 

Niks is leuker om als genodigde leuke dingetjes te krijgen. Maak daarom een goodiebag met leuke verrassingen om aan iedereen die aanwezig is te geven. Denk aan leuke snoepjes, boekjes of andere geknutselde dingetjes. Doe deze leuke traktaties in kleurrijke uitdeelzakjes om het feest compleet te maken.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *